Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου/ Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Gdpr)


ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ                                                                                                             

O δικτυακός τόπος www.tsikourikastools.gr ανήκει στην εταιρία με την επωνυμία «ΤΣΙΚΟΥΡΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ», με ΑΦΜ 128164370της ΔΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, που εδρεύει στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, Τ.Κ. 64008.

Στα πλαίσια συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας των Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, όπως αυτός έχει τεθεί σε ισχύ από την 25/05/2018 και ισχύει, η εταιρία μας παρέχει στους χρήστες την παρούσα Πολιτική Απορρήτου/Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με σκοπό την πλήρη ενημέρωση τους για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά τους ως υποκειμένων της επεξεργασίας.

Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συνίσταται στη συλλογή, οργάνωση, διάρθρωση, καταχώριση, αποθήκευση, μεταβολή, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση, ανάκτηση, περιορισμό ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν περιέλθει ή θα περιέλθουν στη γνώση της εταιρίας μας στο πλαίσιο των συναλλακτικών σχέσεων που αναπτύσσονται μεταξύ των χρηστών και της εταιρίας μας

Η εταιρία μας, σε συμμόρφωση με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να εξασφαλίσει τη νόμιμη τήρηση, επεξεργασία και την ασφαλή φύλαξη των δεδομένων σας και την προστασία από απώλεια ή διαρροή, αλλοίωση, διαβίβαση ή την με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αθέμιτη επεξεργασία τους.

Η περιήγηση και χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από τον ιστότοπο www.tsikourikastools.gr προϋποθέτουν την ανεπιφύλακτη συμφωνία του χρήστη με την εκάστοτε ισχύουσα Πολιτική Απορρήτου/Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστοτόπου. Ως εκ τούτου ο εκάστοτε χρήστης-πελάτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους πριν προβεί στη χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών και, σε περίπτωση μη συμφωνίας με αυτούς, να εγκαταλείψει τον ιστότοπο χωρίς να κάνει χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην σελίδα αυτή περιλαμβάνεται αναλυτική περιγραφή των ενεργειών συμμόρφωσης προς τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας των Δεδομένων. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου/Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δύναται να τροποποιείται κατά το χρόνο, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη ενημέρωση προς τους χρήστες από πλευράς της εταιρίας.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ:

Η ατομική Επιχείρηση με την επωνυμία «ΤΣΙΚΟΥΡΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ» με Α.Φ.Μ. 128164370 της Δ.Ο.Υ. Καβάλας, που εδρεύει που εδρεύει στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, Τ.Κ. 64008.

Email επικοινωνίας για την άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν από την παρούσα πολιτική: info@tsikourikastools.gr

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων αφορά μόνο τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγει η επιχείρηση ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας μέσω της ιστοσελίδας www.tsikourikastools.gr

 

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο των εξής νομικών βάσεων:

  1. Κατάρτισης σύμβασης πώλησης αγαθών.
  2. Προστασίας του εννόμου συμφέροντος μας για την ορθή εκτέλεση της εκάστοτε σύμβασης πώλησης.
  • Εκπλήρωση νόμιμης υποχρέωσης.
  1. Παροχής της δικής σας συγκατάθεσης, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στη στιγμή στα πλαίσια άσκησης των δικαιωμάτων σας,
  2. Νομικής Υποχρέωσης για την συμμόρφωσή μας με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Η εταιρία μας σε καμία περίπτωση δεν προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για τα οποία δεν μας έχετε παράσχει τη συγκατάθεση σας ή χωρίς να είστε πελάτες μας ή χωρίς να έχετε δώσει οι ίδιοι στην Εταιρία τα δεδομένα σας.

Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από πλευράς μας είναι η δυνατότητα κατάρτισης σύμβασης πώλησης, η ενημέρωση των πελατών για μελλοντικές προσφορές, η συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις και η προστασία των εννόμων συμφερόντων της επιχείρησης.

 

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και επεξεργάζονται από την εταιρία μας περιλαμβάνουν τα εξής:

  1. Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου ονόματος, επωνύμου, email, αριθμού σταθερού ή/και κινητού τηλεφώνου, ταχυδρομικής διεύθυνσης και διεύθυνσης χρέωσης καθώς επίσης και Αριθμού Φορολογικού Μητρώου, αρμόδιας Δ.Ο.Υ και Δραστηριότητας.
  1. Στοιχεία σύνδεσης και λογαριασμού.
  2. Προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου φύλου, ηλικίας, πόλης και ιστορικού αγορών

Η ευθύνη της ακρίβειας των δεδομένων που μας παρέχετε είναι αποκλειστικά δική σας.

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Η εταιρία μας δεν επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ανηλίκων, παρα μόνο εάν αυτή η επεξεργασία είναι σύννομη. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ανηλίκου θεωρείται σύννομη εφόσον ο ανήλικος έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο (15) έτος της ηλικίας του και παρέχει τη συγκατάθεση του. Σε διαφορετική περίπτωση, η επεξεργασία της ανωτέρω παραγράφου είναι σύννομη μόνο μετά την παροχή συγκατάθεσης του νόμιμου αντιπροσώπου του.

 

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων είναι αποκλειστικά οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας και εξωτερικοί συνεργάτες (νομικός σύμβουλος, λογιστής και προσωπικό τεχνικής υποστήριξης της Επιχείρησης).

Δεν λαμβάνει χώρα διαβίβαση των δεδομένων σε τρίτους για κανέναν εμπορικό σκοπό, παρά μόνο στο πλαίσιο των όσων ορίζονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου καθώς και στο πλαίσιο των απαιτήσεων του νόμου.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι ο απαραίτητος χρόνος για την εκπλήρωση των σκοπών επεξεργασίας, όπως αυτοί ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Η εταιρεία μας διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα έως 2 ετών. Συγκεκριμένα για την περίπτωση που διατηρείτε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.tsinekidis.gr), θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα συνεχίζετε να διατηρείτε τον λογαριασμό σας.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει και διασφαλίζει τα δικαιώματα σας ως υποκείμενα των προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα:

  1. Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης, για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (άρθρο 12, 13, 14 ΓΚΠΔ),
  2. Δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15 ΓΚΠΔ) στα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς
  3. Δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16 ΓΚΠΔ) των ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που έχουμε για εσάς
  4. Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη») (άρθρο 17 ΓΚΠΔ) του λογαριασμού Μέλους- Χρήστη και των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς.
  5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων (άρθρο 18 ΓΚΠΔ) όπου αυτό είναι δυνατό

ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Έχετε κάθε δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε αίτημα αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και την άσκηση των δικαιωμάτων σας αποστέλλοντας email στο Νομικό τμήμα της Εταιρίας μας, στο info@tsikourikastools.gr. Σε περίπτωση άσκησης οποιουδήποτε δικαιώματος, η εταιρία μας διατηρεί την επιφύλαξη να ζητήσει την παροχή πρόσθετων πληροφοριών με σκοπό την ταυτοποίηση και επιβεβαίωση των στοιχείων σας.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).


Μετάβαση στο περιεχόμενο